DulciuriPrajituri/torturi

Mini amandine cu zmeura

Ingrediente

  • 6 oua
  • 30 g ulei
  • 30 g apa
  • 50 g cacao
  • 150 g zahar
  • 8 linguri de faina
  • 1plic praf de copt
  • 1 pachet de unt Unirea
  • 3 galbenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 1 plic de cappuccino+ 100 g zahar
  • 1 esenta de rom
  • 150 g zmeura
  • 100 g ciocolata

Mod de preparare.

Se bat 6 albusuri spuma. Adaugati zaharul, apa si 6 galbenusuri frecate cu ulei si amestecati totul cu o spatula, de jos in sus, usor.

Adaugati faina cernuta, 30 g cacao si praful de copt. Se amesteca bine.

Compozitia de toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 30- 35 de minute. Blatul se lasa la racit si apoi se taie in 2.

Se prepara siropul: se fierbe 250-300 g apa, se adauga 100 g zahar, plicul de cappuccino si esenta de rom. Se amesteca sa se topeasca zaharul.

Se prepara crema: untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga 3 galbenusuri si 20 g cacao.

Se trece la asamblarea amandinei : se aseaza pe un platou prima jumatate de blat si se insiropeaza. Se adauga jumatate din crema si apoi se presara bucati de zmeura. Se adauga cealalta parte a blautului, se insiropeaza si se adauga si restul de crema. Se da la rece pentru 40-50 de minute. Se portioneaza si se orneaza cu ciocolata topita si zmeura.

Pofta buna va doresc!

SAM_4086 SAM_4087 SAM_4089 SAM_4090

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker