Ciorbe/Supe

Supa-crema de dovleac

Supa-crema de dovleac

Supa-crema de dovleac este o supa extrem de gustoasa, o supa de toamna, foarte aromata ce se poate servi cu smantana, cu crutoane sau cu kaiser prajit. Noi am prefert-o cu smantana.

 

Ingrediente:

  • aprox. 600 g dovleac fiert
  • 2 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • 100 ml lapte rece
  • 30 ml ulei de masline
  • sare
  • smantana ( optional)

Mod de preparare Supa-crema de dovleac .

1.Mai intai curatam dovleacul de coaja, il taiem cuburi si il punem la fiert.

2.Separat taiem ceapa julienne si o calim in uleiul de masline incins. Adaugam cartofii taiati cuburi si o cana da apa si lasam pe foc pana ce cartofii sunt fierti. Nu scugem apa si pasam cartofii la final.

3. Pasam si dovleacul fiert si il amestecam cu cartofii pasati. Adaugam 1 lingurita de sare si laptele.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

93 − 88 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker