MancaruriPorc

Tocanita cu ciuperci si carne de porc

Mie imi plac ciupercile in orice combinatie, acum avand o punga cu carne de porc la congelator, am facut-o cu ciuperci si a iesit o mancare foarte gustoasa.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 1 borcan de ciuperci mare sau 2 mici
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar

Mai intai prajim carnea de porc in ulei incins. Separat, in alta tigaie calim ceapa taiata marunt si ciupercile si lasam  pana cand incep si acestea sa se rumeneasca.

20161112_15344020161112_154505

Adauagm 1 cana de apa peste ciuperci, carnea prajita,  pasta de tomate, sare si piper dupa gust si lasam in continuare la fiert pentru aprox. 25-30 de min. Daca mai este nevoie, mai adaugam apa.

La final adaugam marar tocat marunt.

Servim cu mamaliga.

Pofta buna!

20161112_161758 20161112_162453 20161112_162514 20161112_162519

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker