Biscuiti/fursecuri/bomboaneDulciuri

Biscuiti bruni

Biscuiti bruni

Biscuiti bruni pudrati cu un amestec de cacao si zahar pudra sunt un deliciu. Usor crocanti si extrem, extrem de aromati, acesti biscuiti au fost un real succes in familia noastra caci cea mica cere continuu ceva de rontait. Va dati seama ca in doua zile au disprut deja din cutiuta.

Gratie celor de la Coseli, am reusit sa fac acesti biscuiti, esentele lor minunate au dat aroma speciala de toamna. Nici nu stiam ca exista esenta asta de mar cu scortisoara. O minunatie!

Ingrediente:

  • 1 galbenus
  • 80g unt
  • 80 g zahar
  • 1plic de zahar vanilinat
  • 140 g faina
  • esenta de mar cu scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt

Pentru pudrat:

  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura de zahar pudra
  • un praf cat de mic de scortisoara

Mod de preparare.

1.Punem untul intr-o craticioara mica si il topim. Dupa ce s-a topit, il lasam 5 minute sa se racoreasca putin. 2.Adaugam galbenusul si zaharul, zaharul vanilinat si esenta si incorporam cu un tel. Adaugam apoi faina toata odata si praful de copt si incorporam bine.
3.Formam bilute, mai mici decat o nuca, le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le presam usor cu degetele.

4.Coacem biscuitii 15-18 minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade.
5.Facem un amestec din praful de cacao, zahar si scortisoara. Punem biscuitii fierbinti cu fata in amestecul pudra si ii presam usor. Asta-i tot. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker