Supa crema de ceapa
Supa crema de ceapa
Supa crema de ceapa este o supa extrem de gustoasa si de satioasa. Sigur o sa mai cereti o portie!
Pentru ca ne place foarte mult aceasta supa crema, am refacut reteta. De data asta fara afumatura. Dar daca va place, puteti cali si putin kaiser afumat si aveti cea mai gustoasa supa crema. In general, ne plac supele crema si am incercat o sumedenie de retete, care mai de care mai gustoasa.
Ingrediente:
- 500 g ceapa
- 3 cartofi medii
- 50 g unt
- 30 ml ulei de masline
- sare
- oregano
Mod de preparare supa crema.
1.Topim untul impreuna cu uleiul de masline la foc mic. Adaugam ceapa tocata julienne si lasam 10-15 minute la calit.
2. Adaugam apoi o cana de apa, sare si cartofii tocati cuburi si lasam la fiert.
3. Scurgem din zeama, daca este cazul, apoi blenduim legumele.
4. Amestecam o lingura de ulei de masline cu oragano si punem deasupra supei puse in castroane. Pofta buna!
One Comment