AperitiveMancaruriPorcPreparate de Craciun
Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata este extrem de gustoasa si se pregateste usor. In plus, se incadreaza perfect pe o masa de sarbatoare.
Ingrediente:
- 800 g carne tocata
- 3 oua
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de pesmet
- 200 g muschi file/ ceafa file
- 100 g mix de legume ( mazare, morcovi, ardei)
- 20 g cascaval
- sare
- piper
- ardei boia
Mod de preparare.
1.Amestecam carnea cu ouale, cu faina, pesmetul, sare, piper si ardei boia.
2. Ungem hartie de copt cu ulei, punem carnea si o intindem cu sucitorul uns cu ulei. O intindem suficient de mult sa nu iasa rulada prea groasa.
3.Punem intr-un capat ceafa sau muschiul file sau chiar salam feliat si adaugam legume amestecate cu cascaval deasupra ei.
4.Rulam usor inepand de la legume. Strangem rulara in hartia de copt in care am intins-o si ii rasucim capetele hartiei. Dam rulada la cuptor preincalzit la 200 de grade pentru 50-60 de minute . O lasam la racit si putem portiona. Pofta buna!
2 Comments