AperitiveCu carne de puiPuiSalate

Salata aperitiv cu piept de pui

Cea mai buna salata cu piept de pui si maioneza. Eu am pus-o in cosulete aperitiv facute din aluat foietaj de casa dupa aceasta reteta – http://noiinbucatarie.ro/aluat-foietaj-de-casa/ , am taiat patrate pe care le-am copt pe spatele formelor pentru briose, dar merg facute si cu aluat din comert, sau in cosulete cumparate. Bineinteles ca salata se poate consuma si fara cosuletele aperitiv, doar cu paine sau alaturi de alte aperitive.

Ingrediente:

  • 2 buc. piept de pui
  • 8-10 castraveti murati
  • 1 ceapa
  • 4-5 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • oregano

Mod de preparare salata aperitiv cu piept de pui.

1.Fierbem pieptul de pui, apoi il tocam cubulete mici.

2. Tocam catravetii murati cubulete la fel de mici ca si pieptul de pui, iar ceapa o tocam marunt.

3. Maioneza o amestecam cu msutarul.

4. Amestecam pieptul de pui cu muraturile, ceapa si maioneza, adaugam sare si oregano dupa gust. Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker