Biscuiti/fursecuri/bomboaneDulciuri

Biscuiti fragezi cu untura

Deliciosi, fragezi, rapizi si…. cei mai buni biscuiti cu untura!

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 2 linguri de untura
  • 4 linguri de zahar
  • aprox. 300 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra

Mod de preparare biscuiti fragezi cu untura.

1.Batem oul cu zaharul.

2. Adaugam untura si amestecam bine.

 

3. Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios. Eu am colorat putina coca si cu cacao.

 

4.Presaram faina pe blatul de lucru, intindem o foaie de aluat si decupam cu formele pentru biscuiti.

5. Punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem aprox.20 de minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Cand incep sa se aureasca pe margine, sunt gata.

6. Imediat ce scoatem biscuitii din cuptor, ii dam prin zahar pudra.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 4

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker