Briose bicolore cu crema de ciocolata

Briose delicioase cu cea mai buna crema de ciocolata imbracate in hainute de sarbatoare. Din aceasta compozitie ies aproximativ 12-14 briose.
Ingrediente:
- 5 oua
- 200 g zahar
- 5 linguri de ulei
- 6 linguri de faina
- 1 pic de praf de copt
- 2 linguri de cacao
- esenta de rom
- 200 ml frisca lichida indulcita (Hulala)
- 200 g crema de ciocolata ( Finetti)
Mod de preparare briose bicolore cu crema de ciocolata.
1.Mixam albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar.
2. Mixam galbenusurile cu restul de zahar 4-5 minute pana cand devin ca o crema albicioasa.
3. Adaugam uleiul peste galbenusuri si mixam sa incorporam bine.
4. Adaugam galbenusurile peste albusuri, adaugam si faina si praful de copt si amestecam bine cu o spatula.
5. Punem 4-5 linguri din compozitia de briose in alt bol si amestecam cu faina si esenta de rom.
6.Tapetam forma de briose cu hartii speciale ( eu am gasit la Pepco set de Paste cu hartii si scobitori ) si punem pana la jumatatea fiecarei hartii de briosa compozitie alba. Adaugam cate o lingurita de compozitie maro si coacem briosele la 180 de grade pentru 20-25 de minute sau pana cand trec testul cu scobitoarea.
7. Mixam frisca lichida, adaugam crema de ciocolata si mai mixam 2-3 minute. Ornam briosele cu crema de ciocolata. Pofta buna!