Aperitive
Aperitiv cald bruschete cu cascaval
Pentru micul dejun am pregatit un aperitiv cald, bruschete cu cascaval, carnati, smantana si gust puternic de marar. Au iesit 7 bruschete, suficiente pentru 2 persoane 🙂
Ingrediente:
- felii de paine
- 100 g cascaval
- 2 linguri cu smantana
- 4-5 rosii chery
- 2 carnati proaspeti
- marar
Mod de preparare aperitiv cald bruschete cu cascaval.
Taiem rosiile in 4, cascavalul il dam pe razatoarea mica,iar carnatii ii prajim si ii taiem rondele.
Amestecam intr-un bol rosiile cu carnatii, jumatate din cascaval, smantana si mararul tocat.
Punem pe fiecare felie de paine cate 1 lingura sau 2 de compozitie, cm va place.Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10 min. Scoatem tava, presaram restul de cascaval ras peste bruschete si mai dam 1 min. la cuptor.
Pofta buna!