Publicitate

Ce vin poți alege pentru a sărbători nunta de argint?

Ce vin este potrivit pentru a sărbători un eveniment important al vieții? Care sunt recomandările specialiștilor, atunci când vine vorba despre sărbătorirea nunții de argint? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Felicitări pentru atingerea unui punct de hotar construit cu ani de dragoste și încredere!

Aniversările de nuntă au fost sărbătorite de sute de ani, Imperiu Roman stabilind până în zilele noastre standardul pentru cadourile aniversare. Aniversarea nunții de argint a constat până nu de mult în faptul că soțul îi dăruia soției sale o ghirlandă de argint după 25 de ani de căsnicie. La aniversarea a 50 de ani de căsătorie, soțul îi dăruia soției sale o coroană de aur, iar în prezent, există două aniversări de diamant, una la 60 de ani și cealaltă la 75 de ani. În Germania medievală a existat o tradiție similară, dar prietenii și vecinii erau cei care făceau darul. În zilele noastre ghirlandele au fost înlocuite de bijuterii, iar tipul cadourilor s-a diversificat în căutarea de idei originale și creative. 

Astăzi, există o listă lungă de simboluri legate de aniversările de nuntă, fiecare an având propriul său cadou special. Hârtie, lemn, tablă, ceramică, dantelă, fildeș și multe alte materiale, toate au un an special și variază în funcție de regiune. Dar să revenim la modalitățile prin care îți poți face propria aniversare a nunții de argint cu adevărat specială. La urma urmei, de aceea ți-ai găsit drumul aici și sperăm ca acest articol să te inspire. 

De cele mai multe ori, această aniversare este una personală ce vă implică doar pe voi doi și uneori trebuie să adaugi o notă personală pentru a-i spune cuiva cât de mult înseamnă pentru tine. Pentru cea de-a 25-a aniversare a nunții tale, alcătuiește o selecție muzicală tipică perioadei în care v-ați cunoscut (poți aici include și alte melodii care sunt reprezentative pentru relația voastră sau care au un sens similar atașat acestora). Puteți, de asemenea, să asamblați un album foto memorabil cu imagini care să evidențieze cei 25 de ani petrecuți împreună. Includeți nunta, copiii, nepoții, prietenii, călătoriile făcute împreună, casele în care ați locuit și alte momente importante. O cină romantică și o sticlă aniversară de vin și seara  este garantat reușită. 

Ca exemplu, un vin spumant rose de lux funcționează pentru toate cele mai bune momente ale vieții. Este o înghițitură perfectă pentru a te ghemui în fața unui foc de cabană într-o atmosferă romantică sau pentru a petrece la o cină aniversară. Între alegerile populare se numără vinul roșu, ce poartă culoarea dragostei, dar și vinurile învechite. 

În cazul în care alegeți să serbați alături de invitați, familie și prieteni nu mai discutăm doar de o sticlă și este foarte important să luați în calcul o selecție mai variată de vinuri care să fie pe placul tuturor sau chiar un vin spumant pentru tort sau pentru toast.

Alegerea vinului în funcție de meniul servit este iarăși un atribut al unei serate reușite. Combinațiile culinare sunt ceea ce a conferit vinului un loc de cinste în meniurile celor mai selecte restaurante din lume, iar pentru un strop de inspirație nu ezita să ne contactezi. 

Mai puțin de 1% dintre vinurile din lume sunt menite să fie învechite, așa cum și foarte puține din relațiile existente ajung la aniversarea fericită a 25 de ani de aventuri împreună. Așa că pentru un vin de 10 ani sau chiar mai mult trebuie să fii mai selectiv (și cel mai probabil să cheltuiești puțin mai mult), iar dacă în articolele precedente te-am învățat cu recomandări directe, de data aceasta considerăm că e bine să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a nu lăsă nimic la voia întâmplării sau sub amenințarea generalității. Este evenimentul tău special și meriți! Meritați!

Un citat celebru al faimosului Dr. Seuss spunea: „Știi că ești îndrăgostit când nu poți adormi pentru că realitatea este în sfârșit mai bună decât visele tale.” ; așa că orice vin este pe placul vostru pentru a sărbători acest eveniment este o alegere bună. Gustul aparte al vinului pe care îl vei alege să îl împartășești cu persoana iubită sau cu invitații, va avea încorporat mereu emoția, bucuria și mai ales sentimentele voastre, așa că intră chiar acum pe vinoitalia.ro și alege un gust tradițional de pe melagurile Italiei, acolo unde a început tradiția acestei sărbători. 

La vinoitalia.ro, suntem toti niște romantici incurabili și nu ne sfiim să recunoaștem asta. Iubim vinul, băutura dragostei și credem că fiecare comandă este specială la fel ca și vinul pe care îl comercializăm. Așa că, alege-ți afrodisiacul preferat și lasă vinul și iubirea să îți curgă prin vene în acea zi specială.

Experții noștri în domeniu te vor ajuta să faci alegerea potrivită, tu doar bucură-te de vin. Contactează-ne chiar acum pentru o ofertă personalizată! 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker