Aluaturi dulci/foietajeDulciuriPrajituri/torturi

Gogosi cu lingura

Gogosele mici puse cu lingura in tigaie, se fac in 20 de minute si dispar in maxim 5. Sunt foarte pufoase si merg cu ciocolata, miere sau simple pudrate cu zahar pudra.

Ingrediente gogosi cu lingura:

  • 1 ou
  • 200 g iaurt simplu
  • 150 g faina
  • 3 linguri cu zahar
  • 1 plic de zahar cu scortisoara sau 1/2 lingurita scortisoara 
  • 1 lingurita praf de copt 
  • finetti

Mod de preparare gogosi cu lingura.

1.Batem oul cu zaharul si zaharul cu scortisoara . Eu am avut un plic de zahar amestecat cu scortisoara, dar daca nu aveti puteti pune scortisoara dupa gust. Adaugam si iaurtul si amestecam bine.

2. Adaugam  faina si praful de copt.

 

3. Punem ulei la incins, dar la foc mic si punem gogosele cu lingura cand uleiul este incins. Lasam focul mic, in caz contrar gogoselele raman nefacute la jumatate. 

4. Scoatem gogoselele pe un  servet de bucatarie. 

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker