Publicitate

Pixul secolului 21

Secolul actual, secolul 21, se caracterizeaza printr-o mare viteza, o rapiditate in absolut orice am intrprinde. Indiferent ca este vorba de actiuni sau vorbe. Tocmai de aceea a si fost redenumit secolul vitezei. Din graba facem cel mai adesea greseli. Unele remediabile, altele regretabile. Cum ar fi ca in plin secol al vitezei sa nu gresim cu nimic? Totul sa ne iasa perfect. Imposibil!

Daca faptele sau cuvintele rostite fara rost se pot indrepta mai greu si cu urmari, ei bine scrisul  nu este definitiv. Ai gresit, poti sterge. Va mai amintiti pixurile cu pic pe care le foloseam in copilarie? Daca greseam puteam sa stergem. Dar cat de mazgalit ramanea locul. Se vedea atat de urat ca am sters! Cu pixurile de la Frixion acest lucru nu se intampla niciodata. Poti sa stergi, iar locul unde ai sters nu ramane patat.  Stergi dupa ce ai gresit si corectezi fara sa ramana vreo urma. Pixurile secolului 21 le-am redenumit eu tocmai pentru ca tin pasul cu graba specifica secolului nostru. Copii, elevii, studentii scriu repede si gresesc des. Acest pix nu trebuie sa lipseasca din penarele lor. Si nu doar lor le este folositor, ci oricui. Nu stii cand poti avea nevoie de el.

Importate in tara noastra de catre Dacris, pixurile Frixion au deja o etate de 10 ani.

 

Sa scriem fara teama ca vom putea gresi!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker