Tort Diplomat cu compot de piersici
Ingrediente:
- 1 compot de piersici
- 2-3 kiwi
- 300 g frisca lichida
- 125 g iaurt
- 1 plic de gelatina
- piscoturi
Mod de preparare Tort Diplomat cu compot de piersici.
Punem mai intai gelatina la hidratat 10 minunte in 100 ml apa, apoi o divolvam pe baie de aburi.
Batem frisca impreuna cu iaurtul si adaugam si gelatina topita. Incorporam bine. Daca mai este nevoie, mai puteti adauga zahar pudra dupa gust, eu nu am adaugat.
Tapetam o tava cu folie alimentara si punem pe fundul acesteia piersici din compot sau ce fructe aveti la indemana.
Adaugam jumatate din cantitatea de frisca, apoi punem un strat de piersici si kiwi taiate cubulete.
Acoperim cu restul de frisca, iar deasupra punem piscoturile dupa ce le-am trecut cateva secunde(20-30) prin zeama de la compotul de piersici. Acoperim tortul cu folie alimentara si dam la rece 1 ora. Desfacem folia si rastrnam tortul pe un platou.
Pofta buna!
Daca ati incercat reteta noastra si v-a placut, aratati-ne si noua! Incarcati pozele mai jos in comentarii!