Bauturi
Cafe Frappe

In zilele de vara parca si cafeaua merge rece. Obisnuiesc sa opresc cafeaua care-mi ramane in ibric nebauta dimineata, pentru un frappe facut mai tarziu. Si am prins obiceiul asta de ceva timp. Pentru cei care agreaza scortisoara, un praf picat in frappe ii da o aroma senzationala.
Ingrediente:
- 1/2 cana cafea
- 1/2 cana de lapte
- 1 lingurita de zahar
- 2 linguri de frisca
- un praf de scortisoara
- toping de caramel pentru inghetata
Mod de preparare cafe frappe.
Cafeaua racita o punem intr-un pahar, adaugam zaharul, praful de scortisoara si topingul de caramel si amestecam bine sa se topeasca zaharul. Eu am un mixer mic-mic, special pentru cafea. Cafea trebuie sa fie aproximativ jumatate din pahar.
Umplem paharul cu lapte, amestecam si ornam cu frisca. Deasupra am mai presarat un praf de scortisoara.
Sa aveti pofta la cafe frappe! 🙂