AlteleVacante si calatorii

Castelul de lut, destinația de basm din Valea Zânelor

Un castel de basm nu avea sa-si gaseasca alta locatie mai buna decat Valea Zânelor , in Porumbacu de Sus, la doar 35 km de Sibiu. O combinatie intre casa piticilor din povestea Albă ca Zăpada si crestele muntilor, Castelul de Lut este o locatie unica din tara noastra. De cum ajungi in parcarea castelului, pasesti in taramul magic al basmului contra unei sume de 5 lei.

Desi inca nu sunt functionale, castelul este structurat pe două nivele, parter și mansardă, are 10 camere, fiecare cu propriul design rustic și 2 turnuri.

Una dintre incaperile castelului ne asteapta cu o bautura calda, la alegere, dar si cu o multime de suveniruri. Aici am baut cea mai buna ciocolata calda, dar aveau si un delicios ceai de portocale care ne-au incalzit pentru cateva minute.

Vara poti savura o bautura racoritoare chiar in fata castelului, acolo unde pârâul, taburetele din butuci de lemn si balotii de fan întregesc imaginea de poveste.

Pentru o destinatie de weekend, aceasta este una de basm, pe care trebuie neaparat sa o vizitati daca ajungeti in zona Sibiului!

  

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker