Chec la tava cu nuca

Checul imi place in orice varianta! Azi am schimbat putin modul de prezentare: am facut chec la tava cu nuca si cacao. Este pufos si delicios!
Ingrediente chec la tava cu nuca:
- 6 oua
- 200 g zahar
- 300-350 g faina
- 6 lingui de ulei
- 1 plic de praf de copt
- 1 plic de zahar vanilat
- 3 linguri de cacao
- zahar pudra
- nuca
Mod de preparare chec la tava cu nuca.
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul impreuna cu plicul de zahar vanilat si bat in continuare pana cand devin ferme si nu aluneca din castron.
Galbenusurile se amesteca cu cele 6 linguri de ulei si se adauga peste albusuri. Se incorporeaza usor cu o spatula. Se adauga faina si praful de copt.
Compozitia se imparte in 2 parti egale. Intr-una dintre parti se adauga si cacao.
Tava se tapeteaza cu hartie de copt si trecem la urmatorul pas. Turnam uniform compozitia alba astfel incat sa se extinda in toata tava, apoi punem peste ea compozitia maro.Putem sa face si model. Adaugam nucile deasupra.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Presaram imediat ce este gata si zaharul pudra si lasam la racit. Dupa ce s-a racit complet, putem portiona.