AlteleDulciuri

Crema pentru torturi si prajituri

Crema pentru torturi si prajituri

Crema pentru torturi si prajituri delicioasa si foarte usor de preparat. Am plecat de la ideea de crema a prajiturii Kinder- felie de lapte si am eliminat anumite ingrediente( gelatina, lapte si miere), ceea ce a rezultat este cea mai buna crema. Se poate folosi cu succes la prajituri insiropate sau la torturi. In plus, timpul de pregatire este foarte scurt. Iata cum poti face cea mai buna crema din doar doua ingrediente.

Ingrediente:

  • 250 ml lapte condensat
  • 500 ml frisca lichida indulcita

Mod de preparare.

1.Mixam spuma frisca lichida.

2.Adaugam laptele condensat si mai mixam inca 2-3 minute. O dam la rece 10-15 minute si o putem folosi.

Cu aceasta crema am facut tortul Duo – un tort delicios cu blat umed, cu o crema de ciocolata si alta de lapte condensat.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

52 − 44 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker