O mancare extrem de gustoasa, care se face foarte repede. Mamaliga trebuie lasata mai moale.
Eu am folosit si carnati si carne pentru ca nu am avut suficienti carnati, dar voi puteti folosi doar carnati sau doar carne.
Ingrediente:
- 4 carnati semiafumati
- 200 g carne de porc
- 200 g telemea
- 100 g cascaval
- 3 oua
- malai
- sare
Mai inati punem la prajit carnea taiata cubulete mici, iar cand carnea este aproape prajita, adaugam si carnatii taiati rondele si lasam pana cand se prajesc.
Pentru mamaliga punem apa la fiet cu 1 linguita de sare grunjoasa. Cand clocoteste adaugam malaiul, lasam 1-2 minute, dupa care incepem sa amestecam energic cu un tel. Sa nu ramana cocoloase. Si mamaliga o lasam mai moale, nu o facem foarte vanjoasa.
Punem jumatate din mamaliga fierbinte intr-un vas de yena, nivelam cu lingura, adaugam branza rasa si jumatate din carne si carnati prajiti.
Mai adaugam un praf de sare si punem cealalta jumatate de mamaliga. Nivelam din nou, aduagam cascavalul ras, spargem 3 oua pe cae le punem mai la departare unul de altul si mai adaugam carne si carnati prajiti.
Dam la cuptor pentru 20 de minute, sau pana cand incepe sa prinda o crusta deasupra.
Servim cu smantana si este o minunatie.
Pofta buna!