LegumeMancaruriRetete de post

Tocanita cu ciuperci

O mancare foarte gustoasa, de post.

Ingrediente:

  • 1 borcan de ciuperci mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • 3 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • marar
  • sare
  • piper

Mai intai taiem ciupercile care sunt mai mari, pe cele mici le putem lasa intregi.

Punem ceapa tocata impreuna cu ciupercile la calit in ulei incins si le lasam aprox. 10-12 minute.

 

Adaugam o cana de apa, sa le acopere, adaugam bulionul, sare si piper si lasam la fiert pentru aprox. 25-30 de min.

La final adaugam oregano si marar.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

65 + = 72

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker