AperitivePaine/PizzaRetete de post

Mini bruschete la cuptor

Un mic dejun gustos si usor.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 6-7 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • ierburi de gradina de la Delikat
  • cimbrisor 
  • busuioc verde
  • sare

Mod de preparare mini bruschete cu rosii la cuptor.

Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita.

Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt si ierburile de gradina.

Punem pe fiecare patrat de foietaj salata de rosii si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 -25 de minute.

 

Le lasam sa se raceasca.

Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker