Altele

Optimizeaza-ti site-ul pentru platformele mobile

Optimizeaza-ti site-ul pentru platformele mobile
Din ce in ce mai multe persoane aleg sa foloseasca astazi un smartphon sau o tableta pentru navigarea pe internet in locul clasicelor calculatoare sau laptop si acorda o importanta destul de mare felului in care este prezentat site-ul pe un telefon mobil.
Din aceasta cauza, orice site, indiferent de natura lui, are nevoie si de o varianta pentru mobil. Un timp mai mic de incarcare, un design optimizat si usurinta de navigare, asta isi doreste oricine.
Iar, optimizarea site-ului pentru platformele mobile atrage si numeroase beneficii: ajuta considerabil la cresterea vanzarilor, genereaza mai mult trafic catre site-ul tau si chiar ajuta la imbunatatirea relatiei pe care o stabilesti cu clientii.
Inainte de toate insa, trebuie sa stabilesti care este scopul versiunii pentru mobile. Este acelasi ca al site-ului principal sau se va concentra pe alt tip de conversie? Sau pur si simplu vrei sa iti imbunatatesti site-ul cu versiunea pentru mobile, pentru ca statisticile despre cresterea numarului de utilizatori de internet pe mobil sunt un aspect foarte important pentru tine.
Daca folositi deja Google Analytics, puteti crea un profil separat destinat site-ului optimizat pentru mobil. Astfel, veti putea monitoriza traficul in mod separat, pentru a intelege cum se deosebesc vizitatorii care acceseaza site-ul de pe desktop de cei care acceseaza site-ul folosind telefoanele mobile.
Insa, nu uitati ca nu optimizati site-ul doar pentru utilizatorii de iPhone si smartphone-uri cu Android. Site-ul trebuie sa se incarce si sa arate impecabil, indiferent de sistemul de operare utiliza: iOS, Android, BlackBerry OS, Windows Mobile, Symbian, etc.
Oricare ar fi motivul, trebuie sa va incantati vizitatorii cu un site modern, adaptat in functie de cerintele lor.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 2

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker