Pandispan rapid cu crema de ciocolata

Un pandispan rapid, dar extrem de delicios.
Ingrediente:
- 1 pachet foi pentru pandispan
- 800 ml lapte
- 4 galbenusuri
- 5 linguri de amidon alimentar/ faina
- 200 g zahar
- 3 linguri finetti
- 1 ciocolata Milka
- 100 g nuca
Mod de preparare pandispan rapid cu crema de ciocolata.
1.Amestecam galbenusurile cu 100 g lapte, amidonul alimentar sau faina si cu zaharul. Restul de lapte il punem la fiert si cand incepe sa fiarba, adaugam amestecul cu galbenusuri. Amestecam continuu sa nu se lipeasca crema si o lasam pe foc pana cand se ingroasa ca o budinca.
2. Imediat ce luam crema de pe foc adaugam finetti si amestecam bine.
3. Lasam crema 10 minute sa se racoreasca, apoi punem suficienta intre fiecare foaie de pandispan. Eu am folosit foi de pandispan de la Boromir.
4. Ciocolata si nuca o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si presaram deasupra pandispanului. Dam pandispanul la rece 2-3 ore, apoi putem portiona.
Pofta buna!
One Comment