AperitiveOaieRetete de Paste

Drob de miel

Drobul este un fel de mancare din carne de miel cu amestec de pui sau de porc, care este nelipsit de pe masa familiei mele de Paste. Adaug intotdeauna ficat de pui sau de porc. Din aceasta compozitie mi-au iesit 2  bucati de drob coapte in forme de chec. Se poate coace intr-o singura tava mai mare.

Ingrediente:

  • 700 g carne de miel
  • 350 g ficat de miel
  • 700 g ficat de pui
  • 5-6 oua fierte
  • 6 oua crude
  • 10-12 fire de ceapa verde
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare drob de miel.

1. Fierbem carnea si ficatul de miel.

2.Separat fierbem ficatul de pui.

3. Tocam marunt ficatul, iar carnea am dat-o prin robotul de bucatarie ( masina de tocat).

4. Amestecam carnea tocata de miel cu ficatul tocat, adaugam si ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate marunt, apoi adaugam ouale batute. Sare punem dupa gust.

5. Tapetam formele de chec cu hartie de copt si punem un sfert din forma cu compozitie de drob. Adaugam ouale fierte, apoi le acoperim cu compozitie de drob.

6. Coacem drobul la cuptorul incins la 200 de grade pentru 30-40 de minute. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45 − = 43

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker