Tarta cu smochine, crema de branza si ciocolata

O tarta delicioasa, care se face rapid, iar crema este divina. Eu am facut cu smochine, dar se pot folosi orice fructe vreti.
Ingrediente tarta:
- 1 ou
- 100 g unt
- 220 g faina
- 2 linguri de zahar
Crema:
- 200 ml frisca lichida
- 100 g crema de branza de la Delaco
- 200 g crema de ciocolata( finetti, nutela)
Ornament:
- cacao
- smochine
- frunze de menta
- nuci maruntite
Mai intai pregatim tarta: topim untul 20 de secunde la micrunde ( nu trebuie sa fie lichid, ci moale) si apoi amestecam cu zaharul. Adaugam oul si treptat faina. Rezulta un aluat moale, dar nelipicios. Ungem forma de tarta cu ulei, tapetam cu faina si pe fundul tavii si pe pereti.
Intindem cu sucitorul aluatul intr-un cerc, il punem in tava si intindem usor sa fie aluat de aprox. 1 cm si pe peretii tavii. Dam 15 minute la congelator, apoi intepam cu furculita si dam pentru 10 minute la cuptorul preincalzit la 200 d egrade. Nu lasati mai mult pentru ca se va intari tarta.
Lasam la racit si pregatim crema: mixam frisca spuma, adaugam crema de branza si crema de ciocolata si mixam inca 2-3 minute sa le incorporam bine. Punem crema in forma de tarta, presaram cacao si adaugam smochinele taiate in 4.
Putem adauga frunze de menta si alune maruntite, nuca sau fulgi de porumb.
Pofta buna!