AltelePublicitate

Un stil de viata sanatos

Am tot auzit in ultimul timp expresia ” sa avem un stil de viata sanatos” , expresie cu doua sensuri. Astazi ma voi referi doar la alimentatia sanatoasa. Sa avem un stil de viata sanatos, dar stim oare ce presupune acest lucru? Suntem constienti de beneficiile alimentelor si de modul corect de consum al acestora?

Mi-am ridicat un semn de intrebare si iata ca alimentatia mea nu este chiar in deplina concordanta cu spiritul si nici foarte sanatoasa.  Dupa o zi extrem de obositoare, ar trebui sa consumam cat mai mult alimente bogate in vitamina B12, vitamina ce se regaseste atat in alimente de origine animala, in peste, fructe de mare, oua si chiar in produsele lactate. Stim cu totii ca nu consumam aceste alimente zilnic, asa ca un bun inlocuitor al acestor alimente este B12 Vital, un supliment alimentar proaspat lansat in Roamania si produs de catre WÖRWAG Pharma.  Acest supliment alimentar, B12 Vital,  ajuta in cazul senzatiei de extenuare, reduce oboseala si imbunatateste calitatea somnului. Ce bine este atunci cand te trezesti odihnit si binedispus!

Mai multe informatii despre suplimentul B12 Vital si despre beneficiile sale veti gasi aici – http://b12vital.ro/

Este sezonul asteniei, asa ca oboseala pune adesea stapanire pe noi si trebuie avem si noi un stil de viata sanatos!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker