Biscuiti bruni pudrati cu ciocolata calda
Aromati, deliciosi, rapizi si ce sa va mai spun? Sunt minunati acesti biscuiti. Daca aveti 2 pofticiosi in casa, nu mai ramane nimic. Mai ales ca si calzi sunt deliciosi. Eu am facut un amestec de ciocolata calda cu zahar, putina cacao si un praf de scortisoara aproape infim, minuscul 🙂
Biscuiti astia ma duc cu gandul la sarbatorile de iarna, cred ca este minunata aroma de ciocolata calda cu miros de portocale si brad…
Ingrediente:
- 1 galbenus
- 80 g unt
- 80 g zahar brun
- 140 g faina
- 1 lingurita praf de copt
Pentru pudrat:
- 1 lingurita cacao
- 1 lingura de zahar
- 1 lingura e ciocolata calda
- un praf cat de mic de scortisoara
Mod de preparare biscuiti bruni pudrati cu ciocolata calda.
Punem untul intr-o craticioara mica si il topim. Dupa ce s-a topit, il lasam 5 minute sa se racoreasca putin. Adaugam galbenusul si zaharul si incorporam cu un tel. Adaugam apoi faina toata odata si praful de copt si incorporam bine.
Formam bilute, mai mici decat o nuca, le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le presam usor cu degetele. Coacem biscuitii 15-18 minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade.
Facem un amestec din praful de ciocolata calda, zahar, cacao si scortisoara. Cacao si scortisoara sunt optionale.
Punem biscuitii fierbinti cu fata in amestecul pudra si ii presam usor.
Pofta buna!