Biscuiti/fursecuri/bomboaneDulciuri

Biscuiti spirale cu ciocolata

Fragezi, frumosi si deliciosi!

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 50 g zahar
  • 120 g unt 
  • 250 g faina
  • coaja rasa de porocala
  • 3 linguri cu cacao
  • bombonele de decor

Mod de preparare.

Mai intai mixam untul moale impreuna cu zaharul, adaugam  apoi oul si mai mixam 1 min. sa se incorporeze bine. Adaugam faina  si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Daca mai este nevoie mai adaugam un praf de faina ca aluatul sa fie nelipicios.

Impartim coca in 2 parti egale. Intr-una dintre parti adaugam cacao si framantam pana se omogenizeaza  iar in cealalta parte adaugam coaja rasa de portocale.

Rupem jumatate din fiecare parte si intindem foi cat mai subtiri. Suprapunem o foaie alba peste una maro si rulam. Dam ruloul prin bombonele, fiti fara grija caci bombonelele nu se topesc la cuptor si taiem felii subtiri pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Ies aprox. 40 de fursecuri, dar numarul lor poate varia in functie de cat de groase se taie fursecurile.

Le dam la cuptorul peincalzit la 200 de grade pentru 8-10 minute maxim.

Nu le lasam mai mult de 10 min ca se intaresc dupa ce se racesc.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker