Ciorbe/Supe

Bors rusesc cu sfecla rosie

Bors rusesc cu sfecla rosie, dar adaptat conform gusturilor noastre. I-am adaugat si putina carne de porc ­čÖé

Ingrediente:

  • 1/2 sfecla rosie
  • 1/4 varza┬á
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 300 g carne de porc
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • sare

Mod de preparare Bors rusesc cu sfecla rosie 

1. Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoare se calesc in ulei incins.

2. Adaugam 1 litru de apa, varza si carnea taiata cuburi si lasam 20-25 de min. la fiert.

 

3. Adaugam cartofii si sfecla, iar peste 15 min. si pasta de tomate. Lasam inca 20 de min. la fiert.

 

4. Adaugam sare si zeama de lamaie.

Servim cu smantana. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45 + = 47

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker