Aperitive
Briose cu spanac si cascaval
Briose extrem de gustoase pentru micul dejun, o combinatie de spanac cu cascaval, marar si carnati foarte reusita.
Ingrediente:
- 3 oua
- 100 ml lapte
- 100 g spananc
- 100 g cascaval
- 180 g faina
- 1 lingura de ulei
- 2 carnati proaspeti
- 1 plic de praf de copt
- marar
- sare de Himalaya
Mod de preparare briose cu spanac si cascaval.
Batem ouale cu sarea, adaugam laptele si uleiul si amestecam bine. Adaugam apoi faina si praful de copt, iar la final spanacul si mararul tocate marunt ( eu am avut si spanac si marar congelate) si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari. Amestecam bine si punem in hartiile pentru briose.
Adaugam carnatii taiati rondele mici si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Pofta buna!
sursa: http://savuros.info/