Aperitive

Briose cu spanac si cascaval

Briose extrem de gustoase pentru micul dejun, o combinatie de spanac cu cascaval, marar si carnati foarte reusita.

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 g spananc
  • 100 g cascaval
  • 180 g faina
  • 1 lingura de ulei
  • 2 carnati proaspeti
  • 1 plic de praf de copt
  • marar
  • sare de Himalaya 

Mod de preparare briose cu spanac si cascaval.

Batem ouale cu sarea, adaugam laptele si uleiul si amestecam bine. Adaugam apoi faina si praful de copt, iar la final spanacul si mararul tocate marunt ( eu am avut si spanac si marar congelate) si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari. Amestecam bine si punem in hartiile pentru briose.

Adaugam carnatii taiati rondele mici si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

sursa: http://savuros.info/

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker