Checuri/brioseDulciuri

Briose Red Velvet cu crema de branza

Briose Red Velvet cu crema de branza

Briose Red Velvet cu crema de branza sunt un desert delicios si rapid. Briosele se pot lasa neornate cu crema de branza, sau se pot orna si cu alte tipuri de creme. Eu am facut in trecut un tort Red Velvet cu┬á crema de branza si mi-a placut aceasta combinatie. Nu sunt foarte, foarte dulci, iar sotului si fetitei le-au placut tare mult. Mai ales ca cea mica m-a ajutat si cu ornatul, nu avea cum sa nu ii placa ­čÖé . Eu am avut si putina pasta de zahar si am facut cateva floricele sa fim in ton cu venirea primaverii.

A, iar aceste briose erau in plan demult, insa acum le-a venit si lor randul…

Ingrediente briose:

  • 3 oua
  • 100 g de zahar
  • 100 g unt
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 lingurita cu varf de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • esenta de vanilie
  • colorant alimentar rosu ( eu am avut lichid, dar mai bun este gel)

Ingrediente crema de branza:

  • 200 ml frisca lichida indulcita ( Meggle)
  • 100 g crema de branza ( Philadelphia)
  • 2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare:

1.Pregatim mai intai briosele. Punem ouale cu zaharul intr-un bol si mixam 3-4 minute.

2.Adaugam laptele si untul mole ( de la temperatura camerei) si mai mixam 2-3 minute.

3.La final adaugam faina, praful de copt, cacao, colorant si esenta si mai mixam 1-2 minute sa se omogenizeze compozitia.

4. Tapetam o forma pentru briose cu hartii si le umplem aproximativ 3/4 cu compozitie.

5.Coacem briosele 20-25 de minute sau pana cand trec testul cu scobitoarea in cuptorul preincalzit la 180 de grade.

6.Pregatim apoi creama: mixam spuma frisca lichida, apoi adaugam zaharul pudra si crema de branza si mai maixam 1 minut.

7. Cu ajutorul unui pos ornam fiecare briosa cu crema de branza.  Pofta buna!

 

O alta reteta de briose umede delicioase cu zmeura si stafide este aceasta – https://ciocolatacuzambete.ro/briose-umede-cu-zmeura-si-stafide/

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker