AperitivePlacinte si tarte

Budinca cu spanac si telemea

Spanacul se numara printre verdeturile de primavara care-mi plac tare mult. De data asta am facut o budinca gustoasa cu spanac si telemea de vaca.

Ingrediente:

  • 150 g spanac
  • 150 g telemea tare de vaca 
  • 3 oua 
  • 60 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 180 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare 
  • piper

 

Mod de preparare budinca de spanac cu telemea de vaca.

1. Batem ouale cu telul. Adaugam uleiul, laptele si un praf de sare si amestecam bine. Eu am avut telemeaua sarata si nu am mai adaugat decat un praf de sare, daca nu este sarata, adaugati sare dupa gust.

2.Adaugam si telemeaua data pe razatoarea mica, apoi faina amestecata cu praful de copt.

3.Amestecam, iar la final incorporam spanacul tocat cat mai marunt. Spanacul trebuie spalat inainte si uscat, nu trebuie sa fie ud.

4. Punem compozitia intr-o forma de yenna unsa cu ulei si tapetata cu faina, presaram piper si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 de minute.

Facem testul cu scobitoarea pentru a vedea daca este coapta budinca.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 49 = 57

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker