
Budinca de legume cu carne de porc este foarte gustoasa, se face usor si se consuma imediat.
Ingrediente:
- 350 g carne de porc
- 1 punga de legume ( morcov, ardei, fasole, pastai, porumb)
- 1/3 dintr-o telina
- 3 oua
- 50 g cascaval afumat
- 50 g smantana
- 60 ml lapte
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare budinca de legume cu carne de porc.
Batem ouale cu smantana ( puteti pune cat de multa doriti), adaugam patrunjel tocat si sare si piper dupa gust.
Carnea o taiem cubulete si o prajim.
Ungem un vas de yenna cu ulei, adaugam un strat de legume apoi carnea prajita.
Acoperim cu alt strat de legume si cu telina taiata cubulete.
Turnam compozitia de smantana uniform deasupra budincei si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 40-45 de min.
Scoatem budinca din cuptor, ii presaram deasupra cascavalul ras si mai dam 1-2 min. la cuptor.
Pofta buna!