MancaruriPui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute am tot facut, dar de data asta am facut cu piept de pui. Sunt foarte gustoase.

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci mari
  • 1 piept de pui
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 20 g unt
  • 30 g cascaval
  • marar
  • sare

Mod de preparare ciuperci umplute cu piept de pui.

1.Fierbem pieptul de pui si il tocam.

2. Dam morcovul pe razatoarea mica, iar ceapa o tocam marunt. Amestecam ceapa cu morcovul si carnea tocata.

3. Adaugam sare si marar tocat.

4. Curatam ciupercile, punem in fiecare ciuperca cate un cubulet de unt de marimea unei masline si apoi le umplem cu compozitie de carne.

 

5. Le dam la cuptor la 200 de grade pentru 40- 50 de minute.

6. Taiem cascavalul felii subtiri si punemcate o felie pe fiecare ciuperca. Mai dam 5 minute la cuptor. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80 − 74 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker