Ciuperci umplute am tot facut, dar de data asta am facut cu piept de pui. Sunt foarte gustoase.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci mari
- 1 piept de pui
- 2 fire de ceapa verde
- 1 morcov
- 20 g unt
- 30 g cascaval
- marar
- sare
Mod de preparare ciuperci umplute cu piept de pui.
1.Fierbem pieptul de pui si il tocam.
2. Dam morcovul pe razatoarea mica, iar ceapa o tocam marunt. Amestecam ceapa cu morcovul si carnea tocata.
3. Adaugam sare si marar tocat.
4. Curatam ciupercile, punem in fiecare ciuperca cate un cubulet de unt de marimea unei masline si apoi le umplem cu compozitie de carne.
5. Le dam la cuptor la 200 de grade pentru 40- 50 de minute.
6. Taiem cascavalul felii subtiri si punemcate o felie pe fiecare ciuperca. Mai dam 5 minute la cuptor. Pofta buna!