AltelePublicitate

Frigiderul pentru pasionatii de bucatarie si inovatie

Frigiderul pentru pasionatii de bucatarie si inovatie.

Nu este un secret faptul ca imi place sa petrec mult timp in bucatarie. Imi place sa gatesc, sa prajituresc, dar bucataria nu reprezinta pentru mine, doar locul unde gatesc. Este locul unde ma relaxez gatind! Totul in bucatria mea trebuie sa fie intr-o perfecta armonie, dar tocmai unul dintre elementele de baza nu imi satisface pe deplin exigentele: frigiderul.

Pentru bucataria mea, renovata recent, imi imaginez un frigider modern, care sa nu fie precum clasicele frigidere, utile si atat. Aspectul joaca un rol foarte important, nu- mi trebuie un frigider imens, pus intr-un colt de bucatrie. Imi trebuie mai degraba un frigider- organizator. Chiar asa! Lateralele frigiderului ar trebui prevazute cu suporti pentru asezarea alimentelor sigilate, sticlelor pline sau borcanelor. Dar totul sa fie mascat, nu lasat direct la vedere.

Plus ca atunci cand sunt la munca, nu mai stiu cu exactitate daca bulion mai am suficient in frigider. Sau drojdie! Sau oua! Ei bine, frigiderul viitorului, ar trebui sa aiba si o aplicatie care sa-mi permita verificarea lui direct de pe telefonul meu mobil. Doamne ce bine ar fi! Merg la magazin si fac cumparaturile direct intrand in aplicatie, fara clasica listuta pe care uit sa trec mereu cate ceva.

Aplicatia asta, ar trebui sa-mi permita si verificarea organizatorului lateral, pentru ca si acesta este destul de important.

Ce ziceti? V-ar placea si voua un astfel de frigider inovativ?

Un frigider din gama Daewoo, in ceea ce priveste designul inovativ , dar si compartimentarea acestuia mi-a atras mie atentia la o cautare mai atenta. Organizatorul lateral il pot aplica singura cu putina imaginatie. Iar aplicatia pentru mobil… ar necesita si o camera video, nu-i asa? Sotul meu care tocmai mi-a facut aplicatia pentru mobil pentru site, imi va explica mai bine cum stau lucrurile cu aceste aplicatii.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − = 9

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker