AlteleVacante si calatorii

Delfinariul din Varna versus delfinariul din Constanța

Delfinariul din Varna versus delfinariul din Constanța

Delfinariul din Varna versus delfinariul din Constanța si care au fost impresiile noastre dupa vizita la Varna.

Pentru că iubim delfinii, doi ani la rând am mers să vedem spectacolul acestora de la Delfinariul din Constanța. În primăvară această am ajuns în zona Varna, așa că nu puteam rată spectacolul delfinilor de aici. Mai ales că avem și o fetiță și trebuie să găsim activități atractive atunci când ne plănuim o vacanță.

Delfinariul din Constanța

Spectacolul delfinilor poate fi urmărit la delfinariul din Constanța contra sumei de 40 de lei/ adult ( pentru copiii până la 7 ani este gratuit), iar spectacolul durează 20 de minute. Însă, cele 20 de minute zboară numaidecât, iar showl oferit este superb.  Cei doi delfini sunt extrem de bine antrenați.

Sunt doar trei spectacole pe zi, la orele 11, 15 și 17. Însa este superb acest spectacol, o ȋncântare! Pentru noi, acesta a fost cel mai frumos spectacol, net superior celui din Varna.

  • În incinta delfinariului se poate vedea și microrezervatia care este o oază de relaxare.

Delfinariul din Varna

 

Vizibil mai mic decât cel din Constanța, delfinariul din Varna poate fi o opțiune pentru petrecerea timpului liber dacă ajungeți în această zona. Aici există cinci delfini, însă nu fac un show atât de spectaculos că cei din România. Prezentatoarea vorbește atât în limba bulgară, cât și în engleză.

Cel mai frumos show ce-l fac delfinii de aici este jos, la un bar ce are perete comun cu delfinariul. De fapt, peretele este din sticlă astfel încât poți urmări delfini savurând o cafea. Va imaginați că toți copiii, dar si multi adulti erau la geam nerăbdători chicotind care mai de care.

 

Cum ajungi în Varna

In această frumoasă stațiune se ajunge foarte usor cu mașina, fiind situată la aproximativ 200de km de orașul Ruse și la aprox. 270 km fata de Bucuresti.

Exista și varianta rutei aeriene, în Varna existând unul dintre cele mai mari aeroporturi bulgare.

Atentie! La intrare ȋn Bulgariatrebuie să cumperi vigneta care pentru o săptamână costă 15 leva/ 10 euro sau 50 de lei. Se poate achita și o vignetă de weekend, dar care este valabilă de vineri de la ora 12 pm până duminică la ora 23.59. Mai nou se poate achita și online pe site-ul bgtoll.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker