AlteleVacante si calatorii

La pas pe Calea Victoriei

 

La pas pe Calea Victoriei

La pas pe Calea Victoriei – 2 zile pe an Calea Victoriei din Bucuresti este calea pietonilor. De fapt, a miilor de pietoni, pentru ca foarte multi turisti si bucuresteni au ales sa treaca pe aici. In perioada 31 august-1 septembie a avut loc evenimentul La pas pe Calea Victoriei, un eveniment ce are in prim plan micul Paris din perioada ineterbelica, un eveniment bine pus la punct,o incantare pentru cei mici si o clipa de relaxare pentru cei mari. Statuile vivante au fost atractia evenimentului. Parca as fi avut in fata ochilor personaje interbelice din  celebrele carti frantuzesti, peronaje ce isi strigau povestea si durerea in gura mare. Un spectacul de  statui vivante oferit de actorii Teatrului Masca. Atat de multa munca, talent si incantare. A fost o adevarata placere sa stau si ascult povestile fiecarui personaj in parte. Fiind destul de bine ancorata in istoria poporului francez, parca eram un personaj spectator din acest tablou. Dar, sa nu uitam si de personajele pe picioroange. Woow! Iar fetita mea mica s-a speriat de ele 🙂

Am gasit printre aceste minunate activitati si 2 ateliere de fotografii cu decor de epoca, unde fotografi profesionisti imortalizeaza un zambet pe fata trecatorilor interesati. Aceste fotografii vor fi incarcate pe pagina de facebook a evenimentului, iar de aici si le descarca fiecare. Superbe fotografii! Am facut si noi fotografii la ambele ateliere, fiind atrasi mult de decorurile superbe. Pparca eram de acolo!

In plus, se gasesc o multitudine de activitati petru cei mici: face painting, bataie cu flori ( spre lasarea serii), street food, ornamente florale, lavanda fiind in centrul acestora, produse apicole naturale etc. Toate vin sa intregeasca un eveniment bine organizat si pus la punct in cel mai mic amanunt.

Haideti sa va arat ce am surprins eu anul acesta in cateva imagini frumoase 🙂

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker