MancaruriPorc

Mancare de pastai cu ciolan

Ingrediente:

  • carnea de pe un ciolan de porc
  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare mancare de pastai cu ciolan.

1.Taiem felii carnea de pe ciolan si o punem la fiert pentru 40-50 de minute.

2.Pastaile le fierbem pentru 30 de minute.

3. Calim ceapa tocata marunt in ulei, adaugam carnea fiarta si lasam pe foc pentru 10-15 mnute.

4. Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, mai lasam 10 minute, apoi adaugam pastaile fierte.

5. Acoperim cratita si lasam sa se gateasca inca 15-20 de minute.

6. Potrivim de sare si piper si adaugam mararul tocat. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

56 − 47 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker