AperitivePorcPreparate de Craciun

Melcisori aperitiv cu carne tocata si aluat foietaj de casa

Melcisori aperitiv cu carne tocata si aluat foietaj de casa

Melcisori aperitiv cu carne tocata si aluat foietaj de casa sunt foarte, foarte gustosi. Pentru un mic dejun, acesta este unul foarte gustos. Atat acasa la micul dejun, pentru pachetel sau chiar pe platoul de aperitive festiv, acesti melcisori sunt ideali. Eu i-am facut cu aluat foietaj de casa, foarte gustos si care se poate pregati in multe alte feluri. Uitati aici cateva idei- http://noiinbucatarie.ro/?s=foietaj+de+casa

Ingrediente:

  • aluat foietaj 
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ketchup
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare melcisori aperitiv cu carne tocata si aluat foietaj de casa.

1.Mai intai pregatim aluatul foietaj dupa aceasta reteta, sau puteti folosi aluat foietaj cumparat – http://noiinbucatarie.ro/aluat-foietaj-de-casa/

2. Intindem aluatul foietaj intr-o foaie subtire pe blatul de lucru presarat din abundenta cu faina.

3. Ungem aluatul cu ketchup.

 

4. Calim o ceapa si adaugam carnea tocata. Lasam 10 minute pe foc, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se gateasca. Adaugam sare si piper.

5. Presaram carne peste foaia de aluat intinsa, apoi presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras.

6. Rulam aluatul, taiem felii de aproximativ 1 cm si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

 

7. Coacem melcisorii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute. Imediat ce-i scoatem din cuptor, presaram deasupra lor cascavalul ramas.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 48 = 49

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker