Checuri/brioseDulciuri
Pandispan aromat cu capsuni

Un pandispan aromat foarte practic ce se poate face cu orice fructe.
Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri de faina
- 6 linguri de ulei
- 7 linguri de zahar
- 200 g capsuni
- 2 linguri de cacao
- 1 plic de praf de copt
- esenta de rom
- esenta de vanilie
- zahar pudra
Mod de preparare apandispan aromat cu capsuni.
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile la batem spuma cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, apoi le adaugam albusurilor. Le incorporam bine si adaugam treptat faina si praful de copt.
Separam compozitia in 2 boluri. Intr-un bol adaugam un strop de esenta de vanilie. In celalalt bol adaugam 2 linguri de cacao si esenta de rom.
Punem compozitia maro in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam capsunile taiate in 6 si apoi compozitia alba.
Dam pandispanul la cuptor pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Cand este gata, pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!