DulciuriRetete de Paste

Pasca vanilata fara aluat

Imi place pasca cu aluat, dar si cea fara aluat. Asta fara aluat se face mai repede, iar acum, in preajma Pastelui, cand sunt foarte aglomerata cu mancaruri si curatenie, este ideala. Din aceasta compozitie am facut 2 pascute mici, dar puteti face una singura intr-o forma mai mare.

Ingrediente:

  • 650 g branza proaspata de vaca
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g unt
  • 400 g smantana
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • 150 g stafide

Mod de preparare [asca vanilata fara aluat.

1.Punem branza intr-un bol si o pasam cu mixerul vertica.

2. Batem cu telul ouale cu zaharul, adaugam untul si batem bine.

3. Adaugam peste oua si branza, faina si grisul si amestecam bine.

4. La final adaugam smantana , esenta de vanilie si stafidele si amestecam. Eu am oprit o parte din stafide si le-am presarat deasupra dupa primele 15 minute de stat la cuptor.

5. Punem compozitia de pasca intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

6.Coacem pasca la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute. O scoatem din forma cand incepe sa se raceasca. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 9

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker