PastePui

Paste cu dovlecei si piept de pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1/2 pachet de paste
  • 2-3 linguri de ulei
  • un catel de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

Taiem pieptul de pui si il punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Lasam pe foc doar pana cand se patrunde pieptul de pui si devine albicios ( nu prajim!), apoi adaugam ceapa taiata julienne si mai lasam 2-3 minute. Adaugam rosiile taiate cuburi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam si usturoiul tocat cat mai marunt sau dat pe razatoarea cu ochiuri mici.

Lasam pe foc 15-17 minute sau pana cand dovlecelul va fi gatit suficient. Adaugam sare, piper si oregano, sau orice alte condimente doriti.

Pastele le fierbem separat, apoi le adaugam peste sosul facut anterior si amestecam.

 

Eu am adaugat si o lingurita de amestec de ierburi italiene de la Delikat.

Pofta buna!

 

 

 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker