
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 dovlecel mic
- 1 ceapa
- 2-3 rosii
- 1/2 pachet de paste
- 2-3 linguri de ulei
- un catel de usturoi
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare.
Taiem pieptul de pui si il punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Lasam pe foc doar pana cand se patrunde pieptul de pui si devine albicios ( nu prajim!), apoi adaugam ceapa taiata julienne si mai lasam 2-3 minute. Adaugam rosiile taiate cuburi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam si usturoiul tocat cat mai marunt sau dat pe razatoarea cu ochiuri mici.
Lasam pe foc 15-17 minute sau pana cand dovlecelul va fi gatit suficient. Adaugam sare, piper si oregano, sau orice alte condimente doriti.
Pastele le fierbem separat, apoi le adaugam peste sosul facut anterior si amestecam.
Eu am adaugat si o lingurita de amestec de ierburi italiene de la Delikat.
Pofta buna!
One Comment