DulciuriPrajituri/torturi

Prajitura cu ananas si mascarpone

O prajitura delicioasa, care se pregateste foarte repede.

Ingrediente blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt

Ingrediente crema:

  • 1 cutie de mascarpone
  • 200 g finetti
  • + 1 cutie compot de ananas
  • + 200 ml frisca lichida

Mod de preparare.

Pregatim mai intai blatul: mixam albusurile spuma cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le amestecam apoi cu albusurile batute spuma. Adaugam treptat faina, praful de copt si cacao.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul princalzit la 200 de grade pentru 20-25 de min. sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pregatim intre timp crema: amestecam cu o lingura de lemn mascarponele cu ciocolata.

Dupa ce s-a racit complet blatul, il taiem, insiropam cu compot de ananas, punem crema de mascarpone si bucatele mici de ananas. Punem al doilea blat, insiropam si punem frisca.

Dam la rece 1-2 ore.

Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker