Pui marinat cu iaurt si cu boabe de ienibahar este o reteta foarte usoara si foarte rapida.
Ingrediente:
- 600 g carne de pui
- 250 g iaurt simplu
- 30 g unt
- 1 lingurita ardei boia dulce
- 1/2 lingurita ardei boia iute
- 1/2 lingurita piper
- 1/2 lingurita curcuma
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita sare
- boabe de ienibahar
Mod de preparare pui marinat cu iaurt si ienibahar.
1.Mai intai amestecam iaurtul cu condimentele in afara de ienibahar. Adagam carnea de pui ( copanele, pulpe sau piept) si amestecam bine. Dam la frigider pentru 1 ora.
2. Topim untul intr-o tigaie, adaugam carnea si sosul de iaurt si lasam acoperit sa fiarba.
Din cand in cand amestecam si mai adaugam o cana de apa. Adaugam si boabele de ienibahar.
3. Presaram verdeata la final. Pofta buna!