Rulada aperitiv cu ardei si branza topita
Rulada aperitiv cu ardei, branza topita, muschi taranesc sau salam si carnati este atat de gustoasa si completeaza cu succes un platou de aperitiv. Eu, recunosc, am facut-o fara nicio ocazie, doar pentru un mic dejun 🙂
Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri de lapte
- 4 linguri de ulei
- 7 -8 linguri de faina
- 1 plic de praf de copt
- 100 g branza topita
- felii de sunca/ salam/muschi
- 2 carnati afumati
- sare
- 1 ardei kapia rosu
- patrunjel
Mod de preparare rulada aperitiv cu ardei si branza topita.
Mixam ouale cu un praf de sare pentru cateva minute. Adaugam uleiul, apoi laptele, iar la final faina si praful de copt. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o intindem bine cu o lingura. Presaram deasupra ardei kapia rosu si patrunjel tocate marunt.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-18 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca usor marginile. Nu lasam prea mult, ca se va rupe la rulat.
Udam un prosop curat de bucatarie cu apa si rasturnam rulada pe el. Ungem cu branza topita, punem feliile de salam, si carnatii afumati prajiti ( doar in capatul de unde rulam) si rulam.
Lasam 10 minute rulada in prosopul umed dupa care putem portiona.
Pofta buna!