AperitivePreparate de Craciun

Rulada aperitiv cu ardei si branza topita

Rulada aperitiv cu ardei, branza topita, muschi taranesc sau salam si carnati este atat de gustoasa si completeaza cu succes un platou de aperitiv. Eu, recunosc, am facut-o fara nicio ocazie, doar pentru un mic dejun ­čÖé

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 7 -8 linguri de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g branza topita
  • felii de sunca/ salam/muschi
  • 2 carnati afumati
  • sare
  • 1 ardei kapia rosu
  • patrunjel

Mod de preparare rulada aperitiv cu ardei si branza topita.

Mixam ouale cu un praf de sare pentru cateva minute. Adaugam uleiul, apoi laptele, iar la final faina si praful de copt. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o intindem bine cu o lingura. Presaram deasupra ardei kapia rosu si patrunjel tocate marunt.

 

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-18 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca usor marginile. Nu lasam prea mult, ca se va rupe la rulat.

Udam un prosop curat de bucatarie cu apa si rasturnam rulada pe el. Ungem cu branza topita, punem feliile de salam, si carnatii afumati prajiti ( doar in capatul de unde rulam) si rulam.

 

Lasam 10 minute rulada in prosopul umed dupa care putem portiona.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

50 + = 52

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker