Aperitive

Cornulete cu salam si cascaval

Pentru un mic dejun, aceste cornulete cu salam si cascaval, cu felii de felii, sunt nemaipomenite. Toata familia le va idragi imediat! Garantat! Se pot face atat cu aluat foietaj facut acasa, cat si cu aluat foietaj din comert.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 baton de salam
  • 1 pachet de felii de cascaval
  • 1 galbenus+1 lingura de lapte
  • optional: seminte de chimen, mac sau susan

Mod de preparare cornuri cu salam si cascaval.

Intindem foarte putin aluatul, apoi il taiem in fasii de aprox. 10 cm latime si fiecare fasie o taiem triunghiuri ca la cornulete, decat ca mai mari ( cat de mari doreste fiecare)

Se pune pe fiecare triunghi cate o felie de salam taiata subtire si jumatate  sau un sfert de felie de cascaval.

Se ruleaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se bate un galbenus de ou cu lapte si se unge fiecare corn. Se presara seminte de chimen, mac sau susan si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, timp de 25 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker