DulciuriPrajituri din albusuri

Rulada din bezea cu ciocolata

Iarasi albusuri multe stranse in frigider. Eu pun albusurile in cani, le pun folie alimentara deasupra sa fie acoperite ermetic si le folosesc la nevoie. Nu am incercat niciodata sa le pun la congelator, desi cred ca se pastreaza la fel de bine. Azi am avut nevoie de ceva dulce rapid, asa ca am incercat rulada cu ciocolata.

Ingrediente:

  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4-5 linguri de crema de ciocolata
  • zahar pudra

Mod de preparare rulada din bezea cu ciocolata.

Mixam albusurile spuma cu zaharul. Adaugam faina si praful de copt si incorporam cu o spatula. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, o nivelam si o dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-maxim 25 de minute.

Rasturam rulada pe un prosop de bucatarie si dezlipim usor hartia de copt.

Ungem rulada cu crema de ciocolata, gen Finetti si rulam.Presaram zahar pudra deasupra.

Pofta buna!

 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker