Rulada din bezea cu ciocolata

Iarasi albusuri multe stranse in frigider. Eu pun albusurile in cani, le pun folie alimentara deasupra sa fie acoperite ermetic si le folosesc la nevoie. Nu am incercat niciodata sa le pun la congelator, desi cred ca se pastreaza la fel de bine. Azi am avut nevoie de ceva dulce rapid, asa ca am incercat rulada cu ciocolata.
Ingrediente:
- 5 albusuri
- 5 linguri de zahar
- 5 linguri de faina
- 1 lingurita praf de copt
- 4-5 linguri de crema de ciocolata
- zahar pudra
Mod de preparare rulada din bezea cu ciocolata.
Mixam albusurile spuma cu zaharul. Adaugam faina si praful de copt si incorporam cu o spatula. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, o nivelam si o dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-maxim 25 de minute.
Rasturam rulada pe un prosop de bucatarie si dezlipim usor hartia de copt.
Ungem rulada cu crema de ciocolata, gen Finetti si rulam.Presaram zahar pudra deasupra.
Pofta buna!