Salata ruseasca Suba
Salata ruseasca Suba este o gustoasa salata cu peste si legume aranjate in straturi. Ingredientul surpriza este pestele marinat sau afumat si sfecla rosie. Dar pe langa faptul ca este foarte gustoasa se face si foarte repede deoarece legumele sunt date pe razatoare si nu tocate.
Ingrediente Salata ruseasca Suba:
- 1 sfecla rosie
- 1 ceapa mare
- 3 cartofi medii
- 2 morcovi mari
- 2 conserve de sprot afumat ( 160 g x 2)
- 1 ou
- 300 g maioneza
- sare
Mod de preparare Salata ruseasca Suba.
1.Punem sfecla la fiert intr-o cratita, iar separat cartofii cu morcovii curatati de coaja. Oul il fierbem separat. Sfecla este fiarta cand infigem usor furclita in ea.
2. Dam pe razatoarea mare cartofii, morcovii si sfecla dupa ce s-au racit.
3. Aranjam pe un platou intai pestele, apoi cartofii, morcovii, ceapa tocata marunt, sfecla si intre fiecare strat ungem cu maioneza.
4.Peste sfecla adaugam alt strat de maioneza si oul ras pe razatoarea mica. Intre straturi si deasupra eu am presarat un praf de sare.