Publicitate

Sfatul medicului pediatru in direct si la urgenta pentru copilul tau!

Sfatul medicului pediatru in direct si la urgenta! Suna bine, nu? Ei bine, PEDITEL 1791 este un call center pediatric, un serviciu dedicat parintilor care au nevoie de un sfat medical avizat pentru sanatatea copiilor lor, serviciu implementat de Fundatia Parinti din Romania.

Nimeni nu te invata sa devii parinte, nimeni nu te invata ce sa faci atunci cand copilul tau sufera, cand trebuie sa fugi la 12 noaptea cu copilul in brate la Serviciul Urgente. Cei care au copii, stiu cu siguranta despre ce vorbesc! Si cat de greu trebuie sa le fie celor care locuiesc in mediul rural, iar cel mai apropiat spital se afla la kilometrii distanta!

De aceea, inca din anul 201o, a fost gandita o fundatie care sa vina in ajutorul parintilor si al copiilor cu un sfat direct si gratuit prin telefon. Suni la 1791 si un medic specialist iti vine in ajutor! Durata unei consilieri telefonice este de maxim 10  minute, timp suficient pentru tanara mamica sa inteleaga ce are de facut. In plus, acesta fundatie ofera un serviciu non stop, cu 2 linii de garda, cu medici specialisti si medici primari.

In aproape 3 ani de functionare, PEDITEL a ajutat cu sfaturi medicale aproape 40.000 de parinti si a scazut cu 10%  numarul prezentarilor la Serviciul Urgente. Acest lucru insa implica si anumite costuri in ceea ce priveste cheltuielile cu medicii specialisti, cu o linie de garda,  chiria numarului scurt 1791, internet cu banda garantata si IP fix, spatiul de functionare, cheltuieli administrative, echipamente IT.

Si noi putem sustine aceasta initiativa minunata a celor de la PEDITEL  printr-o donatie cat de mica. Trebuie sa beneficieze cat mai multi parinti si copii de aceste servicii! Impreuna putem face posibil acest lucru!
Bursa Binelui   impreuna cu BCR ne prezinta insa o serie de  ONG – uri care au nevoie de sprijinul nostru, unele dintre ele aflandu-se poate chiar in judetul tau.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker