AlteleVacante si calatorii

Top 5 pensiuni din ţara noastră

Top 5 pensiuni din ţara noastră

Pasiune: călătorii.

Nu este un secret faptul că una dintre pasiunle noastre sunt călătoriile. Indiferent că mergem ȋn ţara noastră sau peste hotare, ȋncercăm să avem ȋntotdeauna cele mai bune condiţii de cazare, camere curate şi aerisite, ȋn general cu demipensiune căci ador să servesc micul dejun şi o cafea gustoasă gata preparate.

Top  pensiuni din ţara noastră

1.La conac ȋn Bucovina – o pensiune de 4 stele situată ȋn Gura Humorului, Bucovina cu loc de joaca ȋn interior şi ȋn exterior, o pensiune superbă din toate punctele de vedere. Cazare cu demipensiune, cu un mic dejun bogat, cu preparate tradiţionale gustoase. Camere mari curate, spaţioase, cu minibar şi papuci de casa.

  1. Casa din Bran– o pensiune de trei stele situată ȋn vecinătatea castelului Bran, care se poate vedea chiar din curtea interioară a pensiunii.

3.Pensiunea Sibiel situate ȋn localitatea cu acelaşi nume din mărginimea Sibiului. Camere spaţioase, aerisite, cazare cu demipensiune şi un platou cu preparate tradiţionale la primire. Pensiunea este situată ȋn imediata vecinătate a pădurii, iar prin faţa ei trece un râu, peisaj superb şi condiţii de cazare bune.

4.Pensiunea Valea Negraşului, o pensiune cu ponei şi loc de joacă generos pentru copii. Prin faţa pensiunii trece un râu, iar peisajul este superb. Preţuri decente de cazare şi preţuri şi mai decente la mâncare : am plătit 150 de lei/persoana 5 mese incluse. Super rezonabil aş spune eu!

5.Pensiunea Damiro din Orsova –  pensiune de trei stele situată ȋn zona Clisura Dunării. Camere mari, spaţioase, iar mirosul irezistibil, mirosea atât de bine ȋn toată pensiunea! Terasa pensiunii este chiar pe malul Dunării, poţi savura toate mesele zilei ȋn aer liber chiar pe Dunăre. Cu ponton propriu, pensiunea organizează şi croaziere pe Dunăre pentru suma de 30 de lei/pers.

Acestea au fost cele 5 pensiuni care ne-au făcut sejururile frumoase şi la care ne-am ȋntors cu drag de fiecare dată. Aş fi curioasă să văd ce v-a plăcut vouă din ţara noastră!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

97 − 88 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker